Forum studentów Informatyki Zaocznej na Uniwersytecie Opolskim
U¿ytkownik
Napisa³em do doktora Bryniarskiego na innego maila, którego znalaz³em na jego stronie. Odpisa³:
W sobotê 29.01.2011 bêdê zalicza³ informatyce magisterskiej od godz. 12.00 p. 208 na Informatyce. Je¿eli pañstwo bêd± wtedy lub o innej godzinie, to wpiszê zaliczenia. Proszê ewentualnie podaæ odpowiedni dzieñ i odpowiedni± godzinê. Dostosujê siê.
dr Edward Bryniarski
U¿ytkownik
Jak na mój gust je¶li dziadek pisze, ¿e wpisze zaliczenia, to egzaminu nie bêdzie. Chyba, ¿e nie zdaje sobie sprawy z tego, ¿e nie bardzo ma z czego oceny wystawiaæ.
U¿ytkownik
Zebra³em wpisy od dr Lipiñskiego i dr Bryniarskiego. Wyniki z programowania sieciowego:
http://hostuje.net/file.php?id=bbdcd036 … 26ca194fa6
wyniki z programowania logicznego to po 3.5.
Przy okazji dziêkujê serdecznie wszystkim mendom, którym nie chcia³o siê wype³niæ indeksów.
Aktualnie mam indeksy (z kartami):
Darka Jakubowskiego, Banana Groñskiego, Dawida Cierpuchy, Maæka Jankowskiego, Kasi Jarz±bek, Tomka Ko³odziejczyka, Basi Kot, Arka Piotrowskiego, Martina Ma³yski, Andrzeja Feliksa, Artura Grabiñskiego oraz sam indeks Rafa³a Konieczka.
Ka¿dy niewymieniony (prócz Marty Kislinger, Micha³a Benka i Janusza Wiertelaka) niech walczy na w³asn± rêkê, podpowiem, ¿e wpisy z ochrony w³asno¶ci intelektualnej mo¿na dostaæ w poniedzia³ek o 9.
Ostatnio edytowany przez wieslawski (2011-01-26 15:33:29)
U¿ytkownik
Tak, oceny z egzaminów te¿ s± wpisane. Co do ochrony w³asno¶ci intelektualnej to zgra³em dr Drzewieckiego z Basi±. W poniedzia³ek we¼mie wpisy i zaniesie indeksy do dziekanatu.
Darku dziêki za za³atwienie
a to dla Basi
edit :
Cytat:
Darka Jakubowskiego, Banana Groñskiego,...
rozjeba³o mnie to
Ostatnio edytowany przez ciemak666 (2011-01-26 23:14:42)
wieslawski napisał:
Zebra³em wpisy od dr Lipiñskiego i dr Bryniarskiego. Wyniki z programowania sieciowego:
http://hostuje.net/file.php?id=bbdcd036 … 26ca194fa6
wyniki z programowania logicznego to po 3.5.
Przy okazji dziêkujê serdecznie wszystkim mendom, którym nie chcia³o siê wype³niæ indeksów.
Darka Jakubowskiego, Banana Groñskiego, Dawida Cierpuchy, Maæka Jankowskiego, Kasi Jarz±bek, Tomka Ko³odziejczyka, Basi Kot, Arka Piotrowskiego, Martina Ma³yski, Andrzeja Feliksa, Artura Grabiñskiego oraz sam indeks Rafa³a Konieczka.
Ka¿dy niewymieniony (prócz Marty Kislinger, Micha³a Benka i Janusza Wiertelaka) niech walczy na w³asn± rêkê, podpowiem, ¿e wpisy z ochrony w³asno¶ci intelektualnej mo¿na dostaæ w poniedzia³ek o 9.
Banana? i wymieniony na drugim miejscu ?
warn 30%
Banan napisał:
Banana? i wymieniony na drugim miejscu ?
warn 30%
za takie co¶ to ju¿ BAN na IP siê nale¿y